Gleder seg til gigantmesse

Viktig og ny arena

Sett av datoen 05.-07. mai for da arrangeres Nordnorsk Handelsmesse i Skarphallen i Tromsø. Med kapasitet opp mot 100 utstillere fra bil og motor til velvære og mote vil man oppleve en bredde av ulike tilbud og opplevelser for alle, blant annet moteshow og aktiviteter for småbarnsfamilier.   
– Tromsø har manglet en lokal handelsmesse siden Tromsømessa som ble arrangert på midten av 2000-tallet. Jeg mener at en slik arena som dette er viktig da den er med på å promotere og ivareta lokalt næringsliv, sier Stigh Aarstein, daglig leder i MobiCom AS som arrangerer Nordnorsk Handelsmesse.

Fra hele landet

Arbeidet med messen startet høsten 2016. Nordnorsk Handelsmesse har siden da undersøkt markedet for å skape en messe som har høy kvalitet for både utstillere og publikum.
 

– Vårt mål med messen har vært at det skal være «noe nytt» og vi ønsker at folk som deltar, jobber med og besøker messen skal sitte igjen med godt inntrykk og en positiv opplevelse, sier Aarstein.

 

Blant utstillerne finner du alt fra Harila til Høyer, via Naprapatlandslaget til Peak Performance. Med andre ord er det en solid bredde i utvalget.

– Selv om messen heter Nordnorsk Handelsmesse ønsker vi selvfølgelig utstillere fra vårt langstrakte land velkommen, og vi har allerede utstillere fra både Oslo og vår nabo i øst, Sverige.

Bli med på moroa

Det er fortsatt ledig standplass på Nordnorsk Handelsmesse og arrangør Aarstein oppfordrer nå alle interesserte i næringslivet i tillegg til lag og foreninger, både i og utenfor Nord-Norge, om å ta kontakt dersom de ønsker å være med på tidenes handlesmesse her i byen.  

– Det er fortsatt en del ulike standområder som ikke er tatt. Det går fort unna så vi oppfordrer interesserte til å ta kontakt så fort som mulig. Vi gleder oss utrolig mye til dette og vet at det kommer til å bli et godt arrangement, sier Aarstein.