Eksklusiv motebutikk klar for messen

Vil nå ut til nye kunder

I 2004 åpnet Ørnulf Høyer sin aller første Høyer-butikk på Sjølyst i Oslo og har i dag over 24 butikker rundt om i landet. Dette inkludert en butikk i Storgata i Tromsø som åpnet i august i fjor. Nå blir Høyer også med på Nordnorsk Handelsmesse.
 – Vi synes først og fremst det er viktig å stile opp på lokale arrangementer og dette er ei nordnorsk messe med startskudd i Tromsø. I tillegg er det viktig å være synlig og kunne nå ut til andre kunder enn de som har vært innom og bruker butikken vår allerede, sier daglig leder Sarah Arnesen.

Mannlige kunder

Arnesen hos Høyer mener at deltakelse på Nordnorsk Handelsmesse kan bidra til å knytte nye kunderelasjoner.

– Vi er fortsatt relativt nye i byen så vi ønsker å bruke tid på å etablere oss og knytte bånd. I tillegg ønsker vi å vise at vi har et bredt sortiment og da detter er et familiearrangement får vi kanskje noen nye mannlige kunder, sier Arnesen.

–  Hva slags kunder kan dere nå her som dere ikke når ellers?                                                

– Vi når den kunden som ikke har fått med seg at Høyer er kommet til byen, og den kunden som ikke vet hva vi har å by på. Dørstokkmila kan være lenger når man må reise til byen for å besøke butikken for første gang, enn når man for eksempel titter rundt på et kjøpesenter. Vi ønsker også å gi gode tilbud og underholde våre nåværende kunder, fremtidige kunder og ellers alle som måtte komme forbi, sier Arnesen.

Viktig segment

Stigh Aarstein, daglig leder i MobiCom AS som arrangerer Nordnorsk Handelsmesse er veldig fornøyd med å ha Høyer med på messen.

– Vi synes det er flott at en motebutikk velger å markedsføre seg på vår Handelsmesse. Dette er en perfekt utstiller for oss da de dekker et viktig segment i markedet – både menn og kvinner som er interesserte i mote. I tillegg er det perfekt tidspunkt for de med ekstra eksponering da vi går inn i konfirmasjonstiden i mai, sier Aarstein.