Hun har måtte jobbe hardt og lenge. Nå driver hun sitt eget skjønnhetsfirma.

Fra familiebedrift til egne bein

Lise Føreland er 32 år og innehaver av sitt eget firma «LiseLakk». I tillegg til å være franchisetaker for Lakkbar på Jekta og Nerstranda er hun også eier av skjønnhets-salongen BeautyBar, med lokasjon i lokaler i Storgata (J.M Hansen-gården). Veien hit har i midlertidig ikke vært så enkel.

– Jeg har definitivt gått det som kategoriseres «livets skole». Jeg har vært alvorlig syk og måtte bygge opp livet mitt stein for stein for å komme meg opp og fram, i tillegg har jeg lært at livet er sårt og at vi ikke har noen garantier om hva som skjuler seg bak neste sving, forteller Føreland.

Tilegner seg ny kunnskap

Som ung jobbet hun i familiebedriften «Heis-Tek AS» (nå «Heis1») ved siden av skolen og etter hvert fulltid før familien solgte selskapet. I tillegg har hun også vært styremedlem i familiebedriften.

–  Erfaringene fra familiebedriften har gitt meg et veldig godt grunnlag for å stå på egne ben. Jeg mener ingen skole kan måle seg med egne erfaringene og de feilene man gjør langs veien, sier Føreland.
 
Nå tilegner trebarnsmoren seg alt av kunnskap hun kan for å utvikle seg selv og firmaet sitt.

– Det kan også hende jeg begynner å studere fra høsten av. Jeg griper hver eneste dag og øyeblikk så mye som jeg kan, sier Føreland.

Spennende tilbud

LiseLakk tilbyr i kraft av BeautyBar blant annet kurser og behandlinger innenfor skjønnet og helse, arrangementer og utleie av manikyrister. På messen får man oppleve litt av hvert av de mange spennende tilbudene Lise har å tilby.

– Jeg kommer til å ha med meg noen manikyrister/terapeuter og om mulig kanskje noe med vipper og bryn. I tillegg ønsker jeg å vise hva BeautyBar og Lakkbar tilbyr av behandlinger, men også det at vi setter sammen eventer for venninner, utdrikningslag og lignende.

 I tillegg driver Lise også Føreland med Coaching.

– På messen vil jeg derfor tilby en gratis veiledningstime hos meg i etterkant, men om det skulle være kapasitet vil jeg også tilby det underveis. Det man i alle fall kan vente seg er velvære og god atmosfære på vår stand, sier Føreland.