Velkommen til Nordnorsk Handelsmesse, Alta 2017

Nordnorsk Handelsmesse - NNHM er en stor og variert salgs- og utstillingsmesse som arrangeres i Nord-Norge. Blant utstillere er det næringer og bedrifter innenfor motor, teknologi, skjønnhet og velvære, finans, interiør, fritid, design m.fl. For utstillere er dette en messe for alle som ønsker å vise seg fram for publikum. For besøkende tilbyr messen alle i familien noe å se etter. Her er det masse spennende for både unge og eldre, kvinner og menn.

Nordnorsk Handelsmesse (NNHM) arrangerer Handelsmesse i Alta. Det har ikke vært en stor og bred messe i Alta på flere år, og NNHM ønsker å kopiere suksessen fra Tromsø, denne gangen i Finnmarkshallen helgen 13. -15. oktober 2017. I Juni 2017 besøkte vi Alta og hadde møter med en del utvalgte bedrifter, og erfarte at interessen er svært stor, og det er allerede flere lokale bedrifter påmeldt messen i tillegg til andre utstillere fra vår landsdel.

I tillegg vil det være ca 500 kvm med barneaktiviteter (hoppeslott, strikk-trampoliner og mye annet spennende)! Dette er en messe tilrettelagt for hele familien, fra 2 til 99 år! Mor og far kan la barna kose seg i FunPark mens de selv er og besøker de forskjellige utstillere og kanskje gjør et kupp på 'akkurat hva vi så etter'.

Det vil være kafe og matservering i tilknytning til messen hvor både utstillere og besøkende kan spise en enkel lunsj eller kanskje en god middag?

 

Åpningstider er Fr 17 - 21, Lø 10 - 18 og Sø 11 - 16

Pris voksen, kr 100,- pr dag, kr 150,- for alle dager
Barn under 16 år er gratis!

Funpark (lekeland) kr 100,- for en hel dag, kr 200,- for alle dager

Bestill stand til Nordnorsk Handelsmesse

Messetilbudet i Nord-Norge består i dag stort sett av spesialmesser for enkeltbransjer som bygg, bil, olje og friluftsliv.
Derfor er Nordnorsk Handelsmesse etablert, og til denne messa inviteres handlende innenfor et bredt utvalg av næringer til å delta.

Alle deltakere

Under finner du en liste over deltakere på messen.