Karl Johan og Nordic Spas deltaker igjen og igjen…

Dette gjør handleturen en drøm for småbarnsforeldre  

- Det pleier å ende opp med at foreldrene må vente på barna.

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Nordnorsk Handelsmesse som arrangeres 5.-7.mai skal være en messe i Tromsø for hele familien – og det skal være gøy for alle. Derfor passer det helt perfekt at FunPark kommer til messa med sine fantastiske hoppeslott, hoppesklier og andre gøyale aktiviteter.

–  FunPark er blitt et «begrep» i Nord-Norge. Når folk hører at Funpark rigger seg til så har de lyst til å komme, sier Pekka Johnsen som driver FunPark.

Mye moro

Hvert av Funparks produkter tar hele 60 kvadratmeter og noen er oppe i syv meter høye, så dette er nok en større «lekepark» enn de aller fleste er vant til. Det vil være til sammen 200 kvadratmeter med moro.

– Vi har holdt på med dette i ti år. Selv om vi er plassert i Harstad så har vi blant annet satt opp Funpark i Tromsø under Arctic Race for to år siden og da TIL hadde 90-årsjubileum på Alfheim Stadion, sier Johnsen.

Hoppe i været

De minste lekestasjonene er for de fra to til åtte år, mens de største er for de fra seks til 99 år – da blant annet med store trampoliner. De største barna kan holde på med dette selv mens foreldrene handler.

–  Det vil naturligvis være vakter mens vi holder på og en fin måte å få barna til å aktiviseres når foreldrene shopper, sier han.

Stemningsbilde med utendørsbad i vinterdrakt ute

Noe av det mest populære er «Bungee Jumper», som er en strekktrampoline.

– Det er en helt utrolig morsom aktivitet som både små og store blir hekta på. Man kan komme seg seks til åtte meter opp i lufta på en trygg og gøyal måte. Vi har mange ungdommer som har fått til både dobbelt- og trippelsaltoer mens de prøvde denne.

Sen stengetid

Nå ser Johnsen fram til å spre glede til må og store under messa.

–  Det blir kjempeartig. Det er fantastisk å komme til steder hvor folk blir så glade for å kunne bruke slike ting. Så store ting som dette står ikke fast noen plass så det er ikke så ofte man får oppleve dette.

Av erfaring så er det nok foreldrene som ender opp med å måtte vente på barna, og ikke omvendt, som det vanligvis er i shoppingsammenheng.

– Barna vil som regel ikke forlate oss. Jeg tror aldri vi har stengt til avtalt tid, sier Johnsen og ler.