Unn deg litt luksus

Nordic Spas leverer spabad i Nord-Norge

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Karl Johan Brekmo er et kjent fjes for mange. Med sine noen og femti år har han gjennom 20 år som daglig leder i Nordic Spas AS bygget et solid selskap.

- Massasjebad og spa er behagelig og har en helsebringende effekt, og invester man i et utespa investerer man i helse og trivsel, forteller Karl Johan.

Ledende i landsdelen
Nordic Spas er en av landets ledende leverandører av utespa. De levererer og installerer spabad og produkter til private, hoteller, lounger og rorbuer. Kundene er primært fra Nord-Norge, men de leverer til hele landet. Badene er spesielt godt egnet for nordisk klima og tåler temperaturer helt ned til -40 grader. Flere av badene kommer med kjemikaliefrie rensesystem. Det betyr at de er allergivennlige og like skånsomme som vann

Deltar igjen og igjen
- Ved å reise rundt på messer så treffer vi kunden der hvor de er, og vi viser dem produkter de kanskje ikke trodde var tilgjengelige for dem. Vi leverer og monterer spabadet for kunden, sånn at kunden ser at det er overkommelig, sier han smilende.

Når man ser utvalgene av bad forstår man også at man kan velge alt fra enkle bad til større utgaver med lys, lyd, massasje, vannjet og lignende.

- Vil synes at messene til Nordnorsk Handelsmesse er godt organisert. Alt dette gjør at vi selger godt. Ved å reise på messer har vi fått gode relasjoner til andre utstillere og samarbeider med flere. Derfor deltar vi igjen og igjen på messene deres, avslutter Karl Johan.

Stemningsbilde med utendørsbad i vinterdrakt ute