Rekordsalg!

Deltar på messer og markeder hele året

TIKingemar.jpg

Daglig leder Ingemar Warvik er blitt 56 år. I 2015 startet han firmaet TIK SpekeMat AS sammen med sin samboer Torild Andersen og hennes datter Kine Sandtrøen.

- Selskapet har utviklet seg gradvis og er i dag et av de største innen sin bransje i Norge. Selskapet har lager og hovedkontor i Bodø forteller en engasjert Ingemar.


Messer og markeder
Messer, markeder, festivaler, salg på kjøpesenter og salg via nett mot klasser, lag og foreninger er dagens drift for for selskapet. TIK Spekemat skal i 2019 delta på 25 messer og for de er det viktig å delta for å videre utvikle merkevaren TIK SpekeMat AS. I 2018 hadde de før jul også utsalg på 19 kjøpesenter fra Drammen til Tromsø.

- Vi deltar på Nordnorsk Handelsmesse av flere grunner, ei godt markedsført messe, flott blanding av utstiller og meget dyktige gutter som drifter messa på en proff måte. Alt handler om å få opp antall besøkende og messa i Alta 2018 viste at jobben med å gjøre den kjent var meget bra gjort. Kommer det mye folk er det opp til oss selv å gjøre en god salgsjobb.

Ingemar forteller gladelig om hvordan det er å delta på messer. Salg er behandling av mennesker og gjør man en god jobb her lykkes man. Karisma, humør, glimt i øyet og være på hele salgsdagen bruker som regel bli suksess.

- Messa i Alta var i 2018 vår største messe omsetningsmessig og vi var aldri i tvil om at vi skulle tilbake i 2019. Langt å kjøre Bodø - Alta er det, men det gjør vi gjerne. Så har Dere lyst å være med på ei proff messe ikke tenk for lenge, da er alle plasser tatt.

VI takker Ingemar for de hyggelige ordene og ønsker de igjen velkommen tilbake til Nordnorsk Handelsmesse.

TIKstand.jpg