Velkommen til Nordnorsk Handelsmesse, Alta 2019

Nyheter for utstillere til handelsmessen i Finnmarkshallen, Alta, 11-13 Oktober 2019


Velkommen

Vi ønsker tidligere og nye utstillere velkommen til Nordnorsk Handelsmesse – en messe av og for nord-norsk næringsliv! Messen skal tilby et bredt utvalg av utstillere og varer innenfor svært mange bransjer og kategorier. Det skal være noe å finne for store og små, damer og menn. Dette er derfor muligheten for din bedrift å vise seg fram til svært mange mennesker i løpet av en helg. Vi fyller Finnmarkshallen opp med 8.000 kvm av utstillere, både store og små og er dermed den største messen som holdes i Nord-Norge. Alle er velkommen!


Besøksrekord

Første handelsmesse i Alta høsten 2017 hadde ca 4.700 besøkende, noe som vi var svært fornøyd med. Messen høsten 2018 trakk til seg ca 5.500 besøkende, og dermed er målet for 2019 å passere 6.000 besøkende!


Utvidet kapasitet

Vi hadde ventelister og måtte dessverre avvise utstillere i 2018. Dette ønsker vi å unngå – alle som ønsker å vise seg fram på landsdelens største messe bør få muligheten til dette. Vi har derfor utført noen endringer i design av hallen og har dermed fått utvidet kapasiteten med 20 plasser!


Håndverk og hobby

Vi har også introdusert plasser for de som bedriver håndverk og eventuelle andre hobbyer som ønsker å vise fram og kanskje selge dette. Dette er plasser til over 50% rabatt men da også med en del begrensninger:

  • Maks 1 plass pr utstiller

  • Det er ingen vegger bak eller på side

  • Bord og stol er inkludert

  • Selskapet kan ikke være kommersielt med butikk

Priser fram til 31. mars er kr 2.500,- eks mva pr plass, og kr 3.000,- eks mva fra og med 01. april.

Ta direkte kontakt med oss for å reservere en slik plass. Det er begrenset til 9 stk slike plasser!


Tepper

Vi spanderer teppe på samtlige vanlige- og medium standplasser! Dette legges som standard og det vil derfor bli langt penere inne på hver standplass.


Storskjerm

Det vil bli montert storskjerm på tribunen bak plassene 9-12 og S1-S3! Her vil det være mulig å kjøpe seg reklameplass og det vil også bli kjørt produksjoner og intervjuer fra standplasser. Det vil være Altaposten som er ansvarlig for innhold og eventuelle produksjoner.


«Handelsmekka»

Våre utstillere solgte svært mye varer! Les her hva noen av de hadde å fortelle etter messen.Registrer dere som utstiller her.


Ønsker dere å komme i kontakt med oss?

Send oss en epost på kontakt@nnhm.no eller ring oss på 4000 0600.


Kart over utstillerplasser i Finnmarkshallen, 11-13 Oktober 2019

Kart over utstillerplasser i Finnmarkshallen, 11-13 Oktober 2019

Bestill stand til Nordnorsk Handelsmesse

Messetilbudet i Nord-Norge består i dag stort sett av spesialmesser for enkeltbransjer som bygg, bil, olje og friluftsliv.
Derfor er Nordnorsk Handelsmesse etablert, og til denne messa inviteres handlende innenfor et bredt utvalg av næringer til å delta.

Artikler fra Nordnorsk Handelsmesse

Alle deltakere

Under finner du en liste over deltakere på messen.

Pr 24. August 2019 er det 76 påmeldte utstillere!