Rekordsalg!

Deltar på messer og markeder hele året

TIKingemar.jpg

Daglig leder Ingemar Warvik er blitt 56 år. I 2015 startet han firmaet TIK SpekeMat AS sammen med sin samboer Torild Andersen og hennes datter Kine Sandtrøen.

- Selskapet har utviklet seg gradvis og er i dag et av de største innen sin bransje i Norge. Selskapet har lager og hovedkontor i Bodø forteller en engasjert Ingemar.


Messer og markeder
Messer, markeder, festivaler, salg på kjøpesenter og salg via nett mot klasser, lag og foreninger er dagens drift for for selskapet. TIK Spekemat skal i 2019 delta på 25 messer og for de er det viktig å delta for å videre utvikle merkevaren TIK SpekeMat AS. I 2018 hadde de før jul også utsalg på 19 kjøpesenter fra Drammen til Tromsø.

- Vi deltar på Nordnorsk Handelsmesse av flere grunner, ei godt markedsført messe, flott blanding av utstiller og meget dyktige gutter som drifter messa på en proff måte. Alt handler om å få opp antall besøkende og messa i Alta 2018 viste at jobben med å gjøre den kjent var meget bra gjort. Kommer det mye folk er det opp til oss selv å gjøre en god salgsjobb.

Ingemar forteller gladelig om hvordan det er å delta på messer. Salg er behandling av mennesker og gjør man en god jobb her lykkes man. Karisma, humør, glimt i øyet og være på hele salgsdagen bruker som regel bli suksess.

- Messa i Alta var i 2018 vår største messe omsetningsmessig og vi var aldri i tvil om at vi skulle tilbake i 2019. Langt å kjøre Bodø - Alta er det, men det gjør vi gjerne. Så har Dere lyst å være med på ei proff messe ikke tenk for lenge, da er alle plasser tatt.

VI takker Ingemar for de hyggelige ordene og ønsker de igjen velkommen tilbake til Nordnorsk Handelsmesse.

TIKstand.jpg

iCaravan er en strålende fornøyd utstiller

iCaravan deltar på alle messene…

icaravan_rene.jpg

Renè Håheim er 34 år og er daglig leder i selskapet iCaravan AS som han eier blant annet sammen med sin bror Jan Børre Håheim. Selskapet har slått seg opp til å bli en av de største leverandørene av kvalitetsbiler innen segmentet bobiler og tilbehør. I tillegg til å ha store lokaler i Tromsø og Alta har de også en omfattende nettbutikk med kunder over hele Norge.

iCaravan er med på samtlige messer

iCaravan skal i oktober 2019 delta på en av våre messer for femte gang. Det er noe vi setter stor pris på, men det gir også oss en god tilbakemelding på at vi har fått en svært bra messe som tilfredsstiller markedet:

- Vi har har fått en flott måte å eksponere oss og våre produkter på. Vi har muligheter til å møte flere mennesker i ett marked eller i et område vi ikke har hatt like lett før å nå ut til massene alene. Vi har også truffet mange kjøpeklare kunder og har hatt bra resultat linket til kunder vi har kommet i kontakt med under messedagene.

Renè vet hva han snakker om! iCaravan planlegger sin deltakelse til messene god tid i forkant og møter alltid godt forberedt. De kommuniserer med sine kunder i forkant av messen blant annet via sine sosiale kanaler og epost, slik at både kunder og potensielle kunder vet at de deltar på messene.

- Erfaringen viser at man sammen kan skape et bra første inntrykk hos en kunde. Proff utstilling kan være med å hjelpe på kundens oppfatning av utstillerne, så viktig at man samarbeider med noen som har proff utførelse av en aktivitet slik NNHM har vært for oss.

Å delta på en av messene til Nordnorsk Handelsmesse byr på mer enn å komme i kontakt med bare kunder. Det er sosialt, man bygger nettverk og det er generelt hyggelig å tilbringe tid med andre utstillere.
Som Renè sier: - Vi har møtt andre kollegaer, bygget samarbeid og fått stor utbytte av andre utstillere.

Renè nøler ikke med å anbefale Nordnorsk Handelsmesse:

- Anbefaler alle å teste det ut, slår ikke salgene til under aktiviteten, kommer kunden alltid å tenke på din bedrift når se i senere tid vurderer produkt som du leverer. Derfor er slik eksponering sammen, utrolig viktig for omdømme bygging, varemerkebygging og gjenkjennelses verdi.

icaravan_logo.png

Unn deg litt luksus

Nordic Spas leverer spabad i Nord-Norge

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Karl Johan Brekmo, daglig leder hos Nordic Spas AS

Karl Johan Brekmo er et kjent fjes for mange. Med sine noen og femti år har han gjennom 20 år som daglig leder i Nordic Spas AS bygget et solid selskap.

- Massasjebad og spa er behagelig og har en helsebringende effekt, og invester man i et utespa investerer man i helse og trivsel, forteller Karl Johan.

Ledende i landsdelen
Nordic Spas er en av landets ledende leverandører av utespa. De levererer og installerer spabad og produkter til private, hoteller, lounger og rorbuer. Kundene er primært fra Nord-Norge, men de leverer til hele landet. Badene er spesielt godt egnet for nordisk klima og tåler temperaturer helt ned til -40 grader. Flere av badene kommer med kjemikaliefrie rensesystem. Det betyr at de er allergivennlige og like skånsomme som vann

Deltar igjen og igjen
- Ved å reise rundt på messer så treffer vi kunden der hvor de er, og vi viser dem produkter de kanskje ikke trodde var tilgjengelige for dem. Vi leverer og monterer spabadet for kunden, sånn at kunden ser at det er overkommelig, sier han smilende.

Når man ser utvalgene av bad forstår man også at man kan velge alt fra enkle bad til større utgaver med lys, lyd, massasje, vannjet og lignende.

- Vil synes at messene til Nordnorsk Handelsmesse er godt organisert. Alt dette gjør at vi selger godt. Ved å reise på messer har vi fått gode relasjoner til andre utstillere og samarbeider med flere. Derfor deltar vi igjen og igjen på messene deres, avslutter Karl Johan.

Stemningsbilde med utendørsbad i vinterdrakt ute