Velkommen til Nordnorsk Handelsmesse, Harstad 2019

Nyheter for utstillere til handelsmessen i Hålogalandshallen, Harstad, 27.-29 September 2019


Velkommen

Nordnorsk Handelsmesse – en messe av og for nord-norsk næringsliv - har til nå vært holdt i Tromsø og Alta. Nå kommer messen til Harstad! Messen skal tilby et bredt utvalg av utstillere og varer innenfor svært mange bransjer og kategorier. Det skal være noe å finne for store og små, damer og menn. Dette er derfor muligheten for det lokale næringslivet til å vise seg fram til svært mange mennesker i løpet av en helg. NNHM fyller hålogalandshallen med 2.400 kvm av utstillere, både store og små. Alle er velkommen!

Harstad som by har ikke hatt denne type messe siden Boligmessen i 2015. Det er derfor på tide med å bringe en messe tilbake til Harstad, og da en messe med bredt utvalg – Nordnorsk Handelsmesse.

Hvem er en typisk utstiller?

Historisk har vi hatt utstillere innenfor de fleste kategorier bransjer. Dette er gjerne fra caravan, bil/motor og båt til symaskiner, interiør, klær, håndverk, sport, fritid, forsikring, bank, alarm, grillhytter, spa m.fl.

Alle som ønsker å vise seg fram har en god mulighet da målet til messen er å trekke flere tusen besøkende, og man har mulighet til å nå mange mennesker på kort tid. Messen har med seg utstillere fra flere byer i Nord-Norge, men også utstillere fra sør, og også Sverige.

Målet vårt er at det minimum bør være 30% utstillere fra byen der messen arrangeres. I Alta og Tromsø har vi hatt over 50% av utstillere som er lokale bedrifter.

Begrenset kapasitet

Dessverre er største hall i Harstad på ‘bare’ 2.400 kvm så det er begrenset med antall plasser for utstillere. Vi har forsøkt å utnytte hallen maksimalt ved å flytte lekepark ut av hallen, samt redusere størrelsen litt på plassene for store utstillere. På denne måten har vi fått inn 8 plasser av type Stor (90 kvm) og 49 plasser at type Normal (9 kvm). I tillegg har vi en plass for Caravan.

Antall utstillere

På grunn av hallens størrelse forventer vi ca 40-45 forskjellige utstillere.

Tepper

Det legges gulv i hele hallen, og dette blir teppebelagt slik at utstillerplassene framstår best mulig.

Storskjerm

Det vil bli montert storskjerm inne i Hålogalandshallen! Her vil det være mulig å kjøpe seg reklameplass og det vil også bli kjørt produksjoner og intervjuer fra standplasser. Det vil være Harstad Tidende som er ansvarlig for innhold og eventuelle produksjoner.

Selges det varer på våre messer?

Våre utstillere selger svært mye varer! Ved sist messe ble det omsatt for flere ti-talls millioner under de 3 dagene. Dette er gode nyheter for alle som ønsker å selge sine produkter og tjenester.

Lekepark og lokalt samarbeid

Det er viktig for oss å benytte oss av lokale leverandører på våre messer. Blant annet skal vi benytte Aktiv Events som partner innenfor barneaktiviteter, og dette skal skje i Harstadhallen som fylles med aktiviteter og kafe for foreldre.  Aktiv Events har faktisk vært med oss på nesten samtlige messer til nå.

«Handelsmekka i Alta»

Våre utstillere solgte svært mye varer! Les her hva noen av de hadde å fortelle etter messen.

Registrer dere som utstiller her.


Ønsker dere å komme i kontakt med oss?

Send oss en epost på kontakt@nnhm.no eller ring oss på 4000 0600.


Kart over utstillerplasser i Hålogalandshallen, 27-29 September 2019

Kart over utstillerplasser i Hålogalandshallen, 27-29 September 2019

Bestill stand til Nordnorsk Handelsmesse

Messetilbudet i Nord-Norge består i dag stort sett av spesialmesser for enkeltbransjer som bygg, bil, olje og friluftsliv.
Derfor er Nordnorsk Handelsmesse etablert, og til denne messa inviteres handlende innenfor et bredt utvalg av næringer til å delta.

Artikler fra Nordnorsk Handelsmesse

Alle deltakere

Under finner du en liste over deltakere på messen.

Pr 24. August 2019 er det 39 påmeldte utstillere!